Stichting Stroopwafelconcerten

info@stroopwafelconcerten.nl

UIT HET BESTUUR

19 maart 2020

Fijn bericht: we hebben een ANBI-status ;-)

Zelfs in deze Coronatijd zijn er ook goede berichten: de belastingdienst is akkoord! Vanaf nu heeft onze Stichting Stroopwafelconcerten de ANBI-status. Zodat het geven van een gift aan ons voor iedereen nóg aantrekkelijker is!

17 maart 2020

Het coronavirus raakt ook ons!

We hebben moeten besluiten, vanwege de bijzondere situatie door het coronavirus, de komende weken (maanden?) GEEN STROOPWAFELCONCERTEN te doen. Jammer, maar de enige optie. Zodra mogelijk pakken we de draad weer op!

31 januari 2020

Beleidsplan 2020 vastgesteld. Verzoek ANBI-status ingediend.

We willen iedereen die sympathiseert met onze ambitie graag in staat stellen ons te helpen. Daarom hebben we een beleidsplan vastgesteld en op basis daarvan de belastingdienst gevraagd ons de ANBI-status te krijgen.

Datum 14 februari 2020

Lionsclub Harderwijk gaat ons helpen!

Op grond van een mooie pitch van Harry heeft de Lionsclub Harderwijk besloten ons een financiële bijdrage te geven. Wat fijn! Deze bijdrage gaat goed zijn voor zo maar vier, vijf stroopwafelconcerten extra!

13 september 2019

En ook Cultuurplein komt aan boord!

Leuk gesprek gehad met vertegenwoordigers van Cultuurplein, waarin o.a. de gemeenten Epe, Hattem, Heerde en Oldenbroek samenwerken. Net als Cultuurkust wil men ook hier graag gebruik gaan maken van onze stroopwafelconcerten in de zorgcentra in deze regio. Wordt vervolgd dus!