Stichting Stroopwafelconcerten

info@stroopwafelconcerten.nl

STICHTINGSBESTUUR

Het bestuur van onze stichting bestaat uit Harry van Asselt, Jan Drost en Alex van Vliet . Wij stellen ons hier graag aan u voor!

 

Harry van Asselt

Ik ben Harry van Asselt, initiatiefnemer en voorzitter van de stichting. Ik organiseer al langer concerten voor de bewoners van GGZ centraal, locatie Veldwijk in mijn woonplaats Ermelo. Ik weet vanuit die ervaring hoeveel betekenis en vreugde een muzikale belevenis aan bewoners van zorgcentra geeft. Gewoon eens een concert bezoeken is voor hen immers vaak niet aan de orde. Ik gun deze ervaring ook aan bewoners van andere zorgcentra. Daarnaast hou ik van muziek (ik speel orgel en zing in een kamerkoor) en vind ik het fijn jong muziektalent een extra concertpodium te bieden.

 

Jan Drost

Ik ben Jan Drost, secretaris van de stichting. Ik speel trompet en zing in een kamerkoor. Via mijn kinderen heb ik ontdekt hoe belangrijk het is jonge mensen extra podiumervaring te bieden. Ik heb hart voor mensen in moeilijke situaties, zoals de bewoners van zorgcentra. Als professioneel marketeer en communicatie-expert wil ik de stichting daarom graag helpen met het organiseren en bekend maken van ons werk.

 

 

 

Alex van Vliet

Ik ben Alex van Vliet, penningmeester van de stichting. De doelstelling van onze stichting is mij uit het hart gegrepen. En hoewel ik zelf niet actief ben in muziek, draag ik er graag mijn steentje aan bij. Ik vind het een eer om bij het opstarten en ontwikkelen van de stichting betrokken te mogen zijn. Vanuit mijn expertise vervul ik met toewijding de rol van penningmeester.