Stichting Stroopwafelconcerten

info@stroopwafelconcerten.nl

UIT HET BESTUUR

13 september 2019

En ook Cultuurplein komt aan boord!

Leuk gesprek gehad met vertegenwoordigers van Cultuurplein, waarin o.a. de gemeenten Epe, Hattem, Heerde en Oldenbroek samenwerken. Net als Cultuurkust wil men ook hier graag gebruik gaan maken van onze stroopwafelconcerten in de zorgcentra in deze regio. Wordt vervolgd dus!

14 januari 2019

Bestuur van start

Op deze maandagavond hebben we als bestuur de oprichting van de stichting en onze werkzaamheden voor de komende maanden besproken. We hebben er zin in!

22 januari 2019

Stichtingsakte bij notaris

Een belangrijke dag: vandaag is de Stichting Stroopwafelconcerten opgericht met notariële akte bij notariskantoor Doorn Jacobs te Ermelo! Intussen zijn we al hard aan het werk met het opbouwen van een netwerk van musici, het voorbereiden van de website, het benaderen van zorginstellingen en het voorbereiden van de stroopwafelproductie.

11 februari 2019

Website? Check!

Een mooie mijlpaal vandaag: de website www.stroopwafelconcerten.nl is live gegaan!
We hebben daarvoor plezierig en effectief kunnen samenwerken met onze webdesigner Bart van de Coterlet. Dankjewel Bart!

15 februari 2019

Stroopwafelconcerten op Facebook? Ja, dat hoort er ook bij!

Per vandaag zijn we live op Facebook. Best belangrijk voor ons om zo in contact te blijven met mensen die onze droom delen! We hopen op heel veel likes, shares en comments.

2 april 2019

Onmisbaar: een professioneel stroopwafelijzer!

Vandaag hebben we als Stichting Stroopwafelconcerten onze samenwerking met het dagactiviteitencentrum De Oude School Ermelo bekrachtigd – Harry en Jan hebben een door ons aangeschaft professioneel Stroopwafelijzer formeel overhandigd aan één van de toekomstige stroopwafelbakkers. Een veelbelovend moment!

17 april 2019

Aanbieding van de eerste stroopwafels!

Vandaag konden de bakkers van De Oude School Ermelo ons de eerste versgebakken stroopwafels aanbieden. Goed gedaan bakkers, ze zijn heerlijk! Dat ook de pers aanwezig was, voelde als de slagroom op de taart, eh, stroopwafel... (zie ook bij de perspublicaties).

18 april 2019

Werken aan bekendheid en netwerk!

Vanochtend om 6.30 uur waren Harry en Jan namens de stichting present bij het ondernemersontbijt van businessclub BNI Flevoland en Veluwe in kasteel De Vanenburg. Het was een genoegen met de betrokken en geïnteresseerde ondernemers te mogen lunchen en zo aan het zakelijke netwerk van de stichting te werken. En Harry mocht er voor een zeer aandachtig gehoor vertellen over onze ambitie!

8 mei 2019

Het eerste stroopwafelconcert is een feit!

Een prachtige mijlpaal in de Lukaskerk op terrein Veldwijk in Ermelo: het zeer geslaagde eerste stroopwafelconcert door vioolleerlingen van Marieke Booy uit Putten! Als bestuur waren we vanzelfsprekend voltallig aanwezig en hebben we stroopwafels uitgedeeld aan de enthousiaste bezoekers.

13 mei 2019

Fijn gesprek met Gouden Dagen

Harry heeft gesproken met stichting Gouden Dagen. Ze gaan ons steunen in het realiseren van onze ambitie. Mooi!

18 juni 2019

Sympathiek gesprek met het NJO!

In Apeldoorn gesproken met Ewoud van Dingstee en Freddy van Maurik van het NJO (Nationaal Jeugd Orkest). Zij staan sympatiek tegenover ons initiatief. Wij krijgen van hen de ruimte om de jonge muziekprofessionals in opleiding die voor het NJO spelen, vrijblijvend op het meewerken aan onze concerten te attenderen. Hopelijk levert dit weer jong muziektalent op voor nieuwe stroopwafelconcerten!

3 september 2019

Cultuurkust gaat meedoen!

Veelbelovend gesprek gehad met vertegenwoordigers van Cultuurkust, waarin o.a. de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Putten en Nunspeet samenwerken. De eerste concerten zijn al in voorbereiding en hopen we binnenkort te kunnen publiceren op onze website!