Stichting Stroopwafelconcerten

info@stroopwafelconcerten.nl

HOE WERKEN WIJ

 

Onze werkwijze is dat wij zorginstellingen en jong muziektalent samen brengen, met stroopwafels als verbindende factor. Dat doen wij vanuit onze passie met mensen in onze samenleving die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In ons geval de bewoners van zorginstellingen en hun personeel, verzorgers en relaties. En daarnaast de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die in het met ons samenwerkende dagactiviteitencentrum de stroopwafels bakken. Voor iedere bezoeker is er een gratis stroopwafel.

 

Onze rol

Vanuit onze ruime ervaring bieden wij zorginstellingen de mogelijkheid voor hun bewoners een verbindende en ontspannende (licht-)klassieke muziekvoorstelling te laten organiseren. De zorginstelling zorgt daarbij voor de locatie en voor de locatiegebonden aspecten van het concert. Wij nemen de contacten met de musici en de organisatie van de stroopwafels voor onze rekening. Het muzikale programma kunnen wij daarbij, binnen de mogelijkheden van ons muziekaanbod, in de praktijk heel goed afstemmen op de wensen en randvoorwaarden van de zorginstelling.

 

Voor wie?

Onze stroopwafelconcerten zijn bedoeld voor de bewoners (en hun relaties en verzorgers/personeel) van het zorgcentrum waar het concert plaatsvindt. Ook ouders en begeleiders van de musici zijn uiteraard welkom!

 

Een stroopwafelconcert als gast bijwonen? Bent u geen (relatie van een) bewoner van het zorgcentrum waar het concert plaatsvindt, of geen ouder/begeleider van een muzikant? Dan kunt u het concert als gast bijwonen – wat zou het fijn zijn als u dan als onze gast wilt bijdragen aan onze doelstelling door na afloop van het concert een stroopwafelpakket te kopen.

 

Heeft u een suggestie voor een stroopwafelconcert in een zorginstelling van uw keuze, omdat daar bijvoorbeeld een familielid of bekende woont? Gebruik dan het contactformulier op deze website (u vindt dat onder het kopje Contact, en kiest dan voor Neem contact met ons op). Wij zijn benieuwd naar uw suggestie en nemen na overleg met u graag contact op met het betreffende zorgcentrum!